Saknar du inspiration till vardagsmaten? På den här sidan har vi samlat goda och enkla recept på nyttiga rätter för alla smaker. Vi har fler än 1000 nyttiga recept till alla måltider – och självklart även rätter utan gluten och recept för dig som är vegetarian. Smaklig måltid!

Middag på max 30 minuter

Har du ont om tid? Vi har massor av recept på nyttiga rätter som inte tar mer än en halvtimme att laga. Du hittar dem här.

Om du gärna vill äta nyttigt och varierat men samtidigt inte har oceaner av tid att tillbringa i köket så är I FORMs veckomenyer något för dig. Varje vecka dukar vi upp en ny sund meny med läckra recept och nyttiga råvaror i säsong.

Saknar du inspiration i köket?

I FORMs nyttiga recept ger dig goda, lätta och nyttiga förslag på frukost, lunch och middag och recept på mellanmål när du är småhungrig. Vi har samlat de godaste recepten på nyttiga rätter till dig som vill gå ner i bikt, recept till den som har bråttom, recept utan gluten och nyttiga recept till dig som är vegetarian.

Så glöm allt om att hoppa över frukosten, den trista matlådan eller middag från den lokala grillen, vi har nyttiga recept för alla smaker!

Här hittar du många fler nyttiga rätter