Vad är I FORM?

På I FORM gör vi allt vi kan för att göra hälsa så överskådligt och motiverande som möjligt – på alla plattformar. Hitta hela I FORMs universum här – och se hur vi kan hjälpa dig att göra det lättare och roligare att leva sunt.

I FORM

I FORM – vi gör det lättare att leva sunt. Få inspiration, guider och verktyg på alla plattformar.

Kära läsare

Känns det som ett jobbigt måste att leva sunt? Den känslan känner vi igen – men vi vill väldigt gärna hjälpa dig att bli av med den!

I FORM försöker vi att göra hälsa så överskådligt och motiverande som möjligt – oavsett om vi guidar dig till att att komma i form (igen) på rekordtid, att äta lätt och gott i en hektisk vardag eller att varva ner och ge huvudet lugn och ro.

I FORM bjuder vi på massor av verktyg som du kan använda aktivt för att få en sund livsstil och få mer energi – från Facebook, Instagram och hemsida till Mät din runda, magasin och nyhetsbrev. Oavsett om du vill ha inspirerande läsning, recept, praktiska digitala verktyg eller snabba nyheter i farten, som vi kan hjälpa till med.

Jag och hela redaktionen på I FORM önskar dig mycket nöje!

I FORM – magasinet som ger mer energi

Är du intresserad av att leva lite hälsosammare? Då är I FORM magasinet för dig. I varje nummer boostar vi din motivation. Du får effektiva övningar, enkla program, läckra recept och massor av de senaste råden för att leva sundare, träna effektivt, sova bättre och få större livsglädje. Du får I FORM portofritt var tredje vecka.

Tjuvtitta i magasinet I FORM här

Beställ en prenumeration på I FORM med rabatt

WYPE - läs magasinet I FORM digitalt

Som prenumerant på magasinet kan du läsa I FORM hur och när du vill med magasinsappen WYPE. Du kan läsa magasinet och våra extrabilagor på både datorplatta och mobil och du kan också ladda ner hela nummer, så du kan njuta av I FORM även när du inte har tillgång till trådlöst wi-fi. Och så får du rabatt på alla våra andra magasin i WYPE, som t ex Illustrerad Vetenskap, Aktiv Träning och Världens Historia.

Läs mer om WYPE

I FORMs hemsida - allt om hälsa samlat på ett ställe

På IFORM.se har vi ett stort urval av artiklar, men här hittar du också konkreta verktyg som hjälper dig i vardagen. Träna t ex med oss i vårt stora videoträningsuniversum, låt dig inspireras av veckans meny, eller laga ett av våra fler än 1 000 lätta och nyttiga recept. Om du vill ha full tillgång till vårt stora digitala innehåll ska du antingen vara prenumerant på magasinet eller köpa en digital prenumeration. Just nu är de första 14 dagarna gratis – registrera dig här.

I FORMs Mät din runda - planera och mät dina träningsrundor

Mät din runda är ett eminent och gratis verktyg, där du enkelt kan rita in, mäta och spara dina träningsrundor. Använd den för att planera var du ska springa, gå eller cykla nästa gång - eller för att mäta hur långt och snabbt du har sprungit - och hur många kalorier du har förbrukat.

Se Mät din runda här

Nyhetsbrev - gratis tips och expertråd i din mail

Få motivation till ett sundare och gladare liv direkt i din mailbox. Våra nyhetsbrev är en blandning av tips, program, recept, övningar och inspirerande artiklar, som alla hjälper dig att nå ditt hälsomål - oavsett om det är god sömn, bättre humör, en starkare kropp eller en sund, välfungerande mage.

Anmäl dig till vårt gratis nyhetsbrev här (du kan alltid avregistrera dig igen)

I FORM Resor - boosta din hälsa tillsammans med andra

Prioritera dig själv och din hälsa och följ med I FORM på träningsresa. Boosta din hälsa tillsammans med andra i värmen på sydligare breddgrader. Daglig träning med de bästa tränings- och yogainstruktörerna - och massor av sund och läcker mat.

Här hittar du nästa resa

Facebook - din dagliga hälsokick

Följ I FORM på Facebook och få dagliga hälsokickar i form av läckra recept med säsongens råvaror, praktiska hälsonyheter, övningar eller motiverande tips och filmer.

Följ oss på Facebook

Instagram - bakom kulisserna på I FORM

Mix av nyheter och bilder på allt det spännande, sunda och roliga som vi gör på redaktionen.

Följ oss på Instagram här

I FORM är en del av Bonnier Publications - läs mer om verksamheten här.