Keso och avokado i salladsblad

30 minuter
469 kcal

Vi älskar enkla lunchrätter som gör dig mätt. Den här är enkel och krämig med massor av smak. Perfekt till grönsaksstavar.

Keso och avokado i salladsblad

KESO OCH AVOKADO I SALLADSBLAD – mättar bra tack vare det höga fiber- och proteininnehållet.

© wichmann+bendtsen

Keso och avokado i salladsblad

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 Avokador
  • 2 Vårlökar
  • 2 msk Gräslök
  • 3 dl Keso
  • Eko citron, skalet
  • Havssalt
  • Svartpeppar, nymalen
  • 1 Romansallad
  • Gurka
  • Små morötter
  • Paprika

Så här gör du

  • Skär avokadon i tärningar och salladslöken i tunna ringar.
  • Finhacka gräslöken och blanda med avokado, vårlök och keso. Smaka av med salt, peppar och lite citronskal.
  • Fördela salladsbladen på 2 tallrikar och lägg kesoblandningen ovanpå.
  • Servera med plockgrönsaker.

TIPS Du kan variera smaken med alla möjliga sorters färska örter.