Vad får jag i magasinet I FORM?

Vi har gjort ett urval av det fasta innehållet du hittar i I FORM, så du kan se vad du kan glädjas åt om du börjar prenumerera.

Kvinna och magasin

I FORM handlar om att göra något bra för dig själv – såväl fysiskt som psykiskt.

© Ditte Capion

Kanske köper du I FORM då och så. Kanske du överväger du att teckna en prenumeration. Kanske känner du bara magasinet till namnet. Oavsett vilket vill vi gärna berätta för dig om vad magasinet innehåller. Det har nämligen ändrat sig en del under de senaste åren.

Hälsa är inte längre något som är förbehållet eliten. Det är inte heller I FORM. Magasinet vänder sig till alla kvinnor med intresse för hälsa – oavsett form, ålder och ambitionsnivå.

Om vi guidar till träning gör vi det på ett sätt så även helt otränade kan vara med. Skriver vi om kost tar vi utgångspunkt i råvaror du känner till – och kan köpa till ett okej pris.

Det är dock inte bara de klassiska hälsoämnena som kost och motion vi fördjupar oss i.

Friskvård, bra hälsa och förebyggande av sjukdomar har stor plats i magasinet, eftersom vi vet att det är viktigt för våra läsare.

Även psykisk hälsa får massor av utrymme i form av artiklar om till exempel stress, energi och livsglädje.

Vi gör I FORM med målet att omfamna hela den människan som du är – och förhoppningvis motivera dig till att leva lite hälsosammare och därmed få ut mer av livet.

I FORMs mantran

Funderar du på att teckna en prenumeration, men vill gärna veta lite mer om vad magasinet innehåller? Läs då mer här under, där vi ger en överblick över några av de saker du får i varje nummer av I FORM.

Kunskap om nyttig mat – och tips till hur du lagar den

Det du stoppar i munnen har enorm betydelse för ditt välbefinnande och därför går vi i varje nummer på djupet med vad det innebär att äta sunt. Du får goda råd, recept och kunskap kring vad som fungerar och varför – och alltid på ett överskådligt och aptitligt sätt.

Kostråd

KLOK I KÖKET. Vad ska du stoppa i kundvagnen och i dina grytor, om du vill må bra och få energi? Det får du svar på i I FORM.

Träning som funkar – oavsett nivå

Du får en komplett träningsguide som sätter fokus på ett nytt ämne varje gång. Det kan vara allt från löpning och styrketräning till yoga och att gå, men den gemensamma nämnaren är att du inte behöver vara expert för att hänga med. Våra träningsartiklar passar för alla nivåer.

Träningsprogram

NÅ DINA TRÄNINGSMÅL Motiverande, inspirerande och överskådligt. Det är syftet med våra träningsprogram.

Hjälp att ta hand om kropp och hälsa

Att ha en kropp som är välfungerande, snabb och frisk, är en av de viktigaste grunderna för att leva hälsosamt. Vi skriver om hur du kan uppnå det, när vi sätter fokus på allt från sömn och ämnesomsättning till hjärna och hudcancer. Hälsa har blivit en av de viktigaste – och mest populära – ämnesområdena i magasinet.

Sömnartikel

HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP Vi samlar den senaste forskningen och gör det lätt för dig att använda den i ditt eget liv.

Fokus på psykisk hälsa

Positivt livssyn, bra relationer, vardagslycka och stresshantering – det är bara några av de ämnen vi skriver om, som inte nödvändigtvis har något med mat eller motion att göra. Det är nämligen också hälsa att må bra och njuta av livet.

Psykisk hälsa

Vi hjälper dig att ta lika bra hand om ditt sinne som din kropp.

Nyttig mat för veckans alla dagar

Alla recept tar mindre än en halvtimme att laga – och så är de goda och nyttiga. Varje veckomeny innehåller en vegetarisk rätt och en fiskrätt, så du blir inspirerad att skära ner på det röda köttet.

Veckomeny

VECKOMENY FÖR VARDAGEN Hälsan är på max och tidsåtgången minimal i alla våra recept.