Nyttiga recept Pannkakor Proteinpan... Proteinpannkakor med havregryn och keso 20 minuter 196 kcal Man ser det inte om man inte vet det, men de är fulla av protein och fibrer – och därmed mättnad. Av Signe Moesby Leth 24 september 2024 FIBRER OCH PROTEIN ser till att de här pannkakorna mättar bra och länge. © wichmann+bendtsen Proteinpannkakor med havregryn och keso Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st 1½ ägg 75 g keso 50 g havregryn ½ msk akaciahonung ¼ tsk vaniljpulver ¼ tsk kanel ¼ tsk bakpulver Gör så här Mixa alla ingredienser till en slät pannkakssmet. Låt smeten vila i 5 minuter. Stek pannkakorna på medelvärme. Servera med dina favorit-toppingar, t ex vaniljkvarg och färska bär. TIPS Späd ut med lite mjölk om smeten blir för tjock. Gör en stor sats. Pannkakorna kan förvaras i kylen eller frysen och kan enkelt värmas upp i ugnen eller micron. Mjölfria pannkakor måste vändas lite mer försiktigt för att undvika att gå sönder. De är så goda att de lätt kan ätas till efterrätt, till exempel med Nutella och skivad banan eller med glass och sylt. Läs också: Nyttiga chokladbollar du kan göra på 20 minuter HavregrynKanel