Recept till I FORMs Kostplan

Följer du en I FORM Kostplan? Och behöver du lite inspiration till dina måltider? Varsågod! Vi har skapat 35 enkla, supergoda och kalorisnåla recept till båda middag och lunch. Smaklig måltid!

Mexi-bowl recept till I FORMs Kostplan

KALORISNÅLA RECEPT | Dina måltider kan absolut vara goda, trots att du vill spara in på kalorierna. Dyk ner i våra recept, skapade specifikt för I FORMs Kostplan och smaka själv!

© wichmann+bendtsen

När du följer en I FORM Kostplan kan du själv sätta ihop dina måltider utifrån listorna i själva kostplanen. Men du kan också välja att laga en av de här 35 goda, kalorisnåla recept som vi har skapat speciellt för våra kostplaner. Och ja, du kan såklart använda dem även om du inte går på diet – de är både hälsosamma och supergoda!

Innehållsförteckning

  1. Lunchrecept
  2. Middagsrecept

1 Lunchrecept


Varsågod – 14 kalorisnåla lunchrecept, som passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de innehåller max 450 kalorier – och så tar de högst 30 minuter att laga.

LÄS OCKSÅ: Fler än 100 recept på antiinflammatorisk kost

2 Middagsrecept


De här middagsrecepten passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de rymmer max 650 kalorier och så tar de max en halvtimme att laga.