Recept till I FORMs Kostplan

Följer du en I FORM Kostplan? Och behöver du lite inspiration till dina måltider? Varsågod! Vi har skapat 35 enkla, supergoda och kalorisnåla recept till båda middag och lunch. Smaklig måltid!

Mexi-bowl recept till I FORMs Kostplan

KALORISNÅLA RECEPT | Dina måltider kan absolut vara goda, trots att du vill spara in på kalorierna. Dyk ner i våra recept, skapade specifikt för I FORMs Kostplan och smaka själv!

© wichmann+bendtsen

När du följer en I FORM Kostplan kan du själv sätta ihop dina måltider utifrån listorna i själva kostplanen. Men du kan också välja att laga en av de här 35 goda, kalorisnåla recept som vi har skapat speciellt för våra kostplaner. Och ja, du kan såklart använda dem även om du inte går på diet – de är både hälsosamma och supergoda!

Innehållsförteckning

  1. Lunchrecept
  2. Middagsrecept

1 Lunchrecept


Varsågod – 14 kalorisnåla lunchrecept, som passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de innehåller max 450 kalorier – och så tar de högst 30 minuter att laga.

2 Middagsrecept


De här middagsrecepten passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de rymmer max 650 kalorier och så tar de max en halvtimme att laga.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background