Recept till I FORMs Kostplan

Följer du en I FORM Kostplan? Och behöver du lite inspiration till dina måltider? Varsågod! Vi har skapat 35 enkla, supergoda och kalorisnåla recept till båda middag och lunch. Smaklig måltid!

Mexi-bowl recept till I FORMs Kostplan

KALORISNÅLA RECEPT | Dina måltider kan absolut vara goda, trots att du vill spara in på kalorierna. Dyk ner i våra recept, skapade specifikt för I FORMs Kostplan och smaka själv!

© wichmann+bendtsen

När du följer en I FORM Kostplan kan du själv sätta ihop dina måltider utifrån listorna i själva kostplanen. Men du kan också välja att laga en av de här 35 goda, kalorisnåla recept som vi har skapat speciellt för våra kostplaner. Och ja, du kan såklart använda dem även om du inte går på diet – de är både hälsosamma och supergoda!

Innehållsförteckning

  1. Lunchrecept
  2. Middagsrecept

1 Lunchrecept


Varsågod – 14 kalorisnåla lunchrecept, som passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de innehåller max 450 kalorier – och så tar de högst 30 minuter att laga.

2 Middagsrecept


De här middagsrecepten passar perfekt till I FORMs Kostplaner. De är enkla, nyttiga och goda, de rymmer max 650 kalorier och så tar de max en halvtimme att laga.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background