Enkla kalljästa frallor med havregryn
På I FORM har vi en kollega som bakar världens bästa kalljästa frallor. Vi har fått receptet, och vet du vad? De är både fyllda med nyttiga saker och enkla att baka!
På I FORM har vi en kollega som bakar världens bästa kalljästa frallor. Vi har fått receptet, och vet du vad? De är både fyllda med nyttiga saker och enkla att baka!
KALLJÄSTA FRALLOR Börja dagen med nybakt bröd! De här är kalljästa, spröda, fyllda med nyttiga saker OCH enkla att baka.
Läs också: Gör ditt eget surdegsbröd
TIPS! Blir frallorna väldigt platta i ugnen ska du använda lite mer mjöl nästa gång.
TIPS! Kolla vår mjölguide, där vi tittar närmare på 14 mjöltyper
FRALLDEGEN Knåda degen ordentligt. Och ställ den på kylning över natten.
REDO FÖR UGNEN Använd två skedar till att forma frallorna, eftersom degen är för klibbig för att forma den med fingrarna.
FÄRDIGA FRALLOR Baka frallorna tills de är gyllene och spröda. De är godast när de är färska!