Dessert

Saknar du inspiration till nyttiga desserter? Här har vi samlat alla I FORMs goda recept på nyttiga desserter. Här hittar du recept på smarriga och enkla desserter som utan tvivel kommer att imponera på gästerna. Trots att många av desserterna är utan socker och grädde, och istället baserade på frukt och kvarg, smakar de fantastiskt och kan tillfredsställa varenda gottegris. Testa själv!

Recept på nyttiga och goda desserter

Dessert med frukt eller bär

Använd säsongens frukter när du ska göra desserter eller tårtor. Hitta recept på desserter med äpplen till hösten – eller testa att göra en dessert med rabarber eller bär till sommarens varma kvällar. Du kan också gå till den eviga favoriten och testa ett av alla våra nyttiga recept med banan.

Älskar du också glass? Testa våra glassrecept

Nyttigt julgodis och sunda juldesserter

Gör den goda juletiden ännu godare med I FORMs nyttiga recept på godis och desserter. Kanske letar du efter ett nyttigt alternativ till julens godsaker, eller så är du en av dem som helt enkelt tröttnat på det klassiska julgodiset och ris a la Malta? Testa ett av våra recept på julens sötsaker – här finns något för alla smaker. Få inspiration till att skämma bort dig själv och andra under jul.

Texten fortsätter under annonsen

Läs mer om Dessert