Yoga är bra för både kropp och själ, det krävs ingen utrustning och du kan göra den hemma i vardagsrummet. Här är yogaprogram för både nybörjare och vana, yogaövningar på video och en guide till de bästa yogaprylarna.

Bli smidig och avstressad med yoga

Lider du av stelhet och spänningar i kroppen? Eller längtar du bara efter en massa lugn och fokus på dig själv? Då kan det vara dags att börja träna yoga.

Yoga är bra för kroppen och har en avstressande och avkopplande effekt. Yoga gör dig både smidig och stark ger dig lugn och minskar stress. Yoga kan dessutom ha en positiv inverkan på din sömn och din matsmältning.

Är du nybörjare så tänker du kanske "Vad är egentligen yoga?" eller "Kan man gå ner i vikt av yoga?". Allt detta, och mer därtill, kan du få svar på i våra många artiklar om yoga.

Pröva också våra yogaprogram på video, där du kan träna yoga med I FORMs tränare på skärmen.

Varsågod och njut!

Kvinna tränar yoga utomhus

YOGA kan med fördel tränar utomhus, så du får frisk luft till hjärnan och ett skönt paus för kroppen.

Yoga för löpare

Oavsett om du tycker att löpning är det roligaste som finns eller kämpar för att överhuvudtaget komma ut i spåret kan dessa skräddarsydda yogaövningar ge dig en bättre löpupplevelse.

Yogaövningarna är speciellt framtagna för löpare och du kommer att uppleva en lätthet i kroppen när du springer efter att du börjat med yogan. Säg farväl till stelhet och skador och bli en gladere löpare med yoga.

Läs mycket mer om yoga här