På jakt efter läckra, nyttiga menyer? Då har du hamnat rätt! Varje vecka får du en ny hälsosam veckomeny med middagsrecept till alla vardagar, samt lite gott till helgen. Alla recept tar max 30 minuter att tillreda och innehåller max 650 kcal. Dessutom bjuder alla måltider på massor av sunda och goda råvaror. Smaklig måltid!

Veckans meny

Varje vecka dukar vi upp en ny sund meny med läckra recept och nyttiga råvaror i säsong. Kolla in veckans meny her.

Nästa veckas meny

Du kan alltid se nästa veckas nyttiga meny här, så har du möjlighet att förbereda dina inköp og kolla vilka läckra recept du har att se fram emot.

Detta får du ut av I FORMs sunda veckomenyer

Om du gärna vill äta nyttigt och varierat men samtidigt inte har oceaner av tid att tillbringa i köket så är I FORMs veckomenyer något för dig. Med våra menyer får du 5 middagsrecept, till alla vardagar, som alla uppfyller I FORMs meny-principer.

Principerna bakom I FORMs sunda menyer

  • Max 30 min – vi gör det lätt att leva sunt. Det tar högst en halvtimme från det du startar med receptet till du kan servera måltiden.
  • Max 650 kcal – recepten innehåller tillräckligt med kalorier för att du ska bli mätt och fulltankad med energi och sunda näringsämnen, men inte fler än att du kan bibehålla en sund vikt.
  • Veckans fisk eller skaldjur – Fisk och skaldjur är mums för din hälsa. Därför får du minst ett recept i veckan i I FORMs meny med fisk eller skaldjur.
  • Veckans vegetariska – det gagnar både klimatet och hälsan att öka mängden grönsaker och baljväxter i kosten. Därför får du alltid minst en, ibland flera, recept på gröna rätter i våra menyer.
  • Sunda råvaror – massor av grönsaker, fullkorn, nyttiga fetter, fisk, skaldjur och magert kött blandas till läckra måltider i våra veckomenyer. Samtidigt anstränger vi oss för att använda råvaror i säsong.

Utöver de 5 egentliga middagsrecepten får du också ett bonusrecept till helgen i våra veckomenyer. Helgrätten är fortfarande nyttig men vi fokuserar inte lika mycket på tidsåtgång eller kalorier. Här kan det få ta lite längre tid och kanske bjuda pålyste fler kalorier. Med bonusreceptet kan du fixa goda frukostfrallor, ett långkok, hemgjord glass med massor av bär eller en läcker kaka.

Smaklig måltid!

Laga mat med I FORMs sunda veckomenyer

SUNDA VECKOMENYER | Med I FORMs menyer får du hjälp och inspiration att äta nyttigt och gott – på ett enkelt vis.

Newsletter background
Alla I FORMs sunda veckomenyer
Sida 1 / 3