Locka fram dina bästa bikiniformer med den nya succémetoden, DASH-dieten, från USA.

Ät dig i bikiniform med DASH-dieten

DASH-dieten är den nya dietsuccén från USA. Med DASH-dieten kan du komma i bikiniform utan att utesluta allt bröd och pasta ur din kost. Se fram emot sommarsnygg kropp och en kost bestående av massor av fullkorn och mager ost.

11 april 2013 av I FORM

Kom i bikiniform på snabb, god och enkel mat. Du går ner omkring ett halvt kilo i veckan och ger samtidigt din hälsa en kick som aldrig förr! Det låter kanske för bra för att vara sant, men den nya slankstrategin DASH-dieten fungerar precis så. Den har granskats noga genom seriös forskning de senaste åren och har nyligen blivit korad till historiens hälsosammaste kostplan av experter från US News.

DASH-dieten - därför funkar den

I motsats till många andra omskrivna kostplaner utesluter DASH-kosten varken bröd, pasta eller mejeriprodukter. Istället ligger fokus på att vi ska äta hälsosam och balanserad kost - utan för mycket salt.

DASH får kilona att rasa, samtidigt som kostplanen är enkel och dokumenterat hälsosam. I FORMs expert Jerk W. Langer har, exklusivt för I FORM, gett DASH en nordisk touch så du kan kasta dig över den nya succékosten redan i dag.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar