Glasspinne med mango och passionsfrukt

3 timmar
135 kcal

Insisterar du, precis som vi, på att äta glass varje dag hela sommaren? Testa den här kalorisnåla och supergoda glasspinnen. Den går snabbt att göra och har helt rätt, exotisk smak.

Mango glasspinne

MANGOGLASS – Perfekta för att ge svalka en varm sommardag.

© wichmann+bendtsen

Glasspinne med mango och passionsfrukt

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 STYK

  • ½ mangor
  • ¼ burk kokosmjölk, den krämiga delen
  • ¼ tsk vaniljpulver
  • ¼ msk akaciahonung
  • ev. 1 lime, saften
  • 1 mogna passionfrukter

Så gör du

  • Mixa mangon till en puré.
  • Rör ihop den tjocka, krämiga delen av kokosmjölken med vaniljpulver och honung.
  • Rör ihop passionsfruktens innehåll med limesaften.
  • Fördela mango, kokos och passion i 8 glassformar, gärna växelvis i lager. Stoppa ner en glasspinne i varje form och frys minst 2–3 timmar innan servering.

TIPS: Vill du att det ska se extra festligt ut kan du pynta din glass genom att doppa toppen i smält choklad.