Nyttiga matpannkakor med spenat och havregryn

30 minuter
136 kcal

Ta fram mixern och ta en genväg till fler fibrer och mörkgröna grönsaker med det här receptet på nyttiga matpannkakor med spenat och havregryn.

Tallrik med gröna pannkakor

GRÖNA GRÖNSAKER - Vi ska helst äta gröna grönsaker varje dag. På det här sättet blir det inga problem – inte ens för de minsta i hushållet.

© wichmann+bendtsen

Nyttiga matpannkakor med spenat och havregryn

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st.

  • 43 g spenat
  • ⅔ dl mjölk
  • 1 ägg
  • 43 g havregryn
  • ⅓ tsk havssalt
  • Svartpeppar, nymalen

Så gör du

  • Mixa alla ingredienser, och låt smeten stå i 10 min på köksbordet.
  • Stek pannkakorna i 2 min på varje sida – ev i fett, om du inte har en släpp-lätt-panna.
  • Lägg i din favoritfyllning och servera.

TIPS! Du kan med fördel frysa ner pannkakorna, men kom ihåg att lägga bakplåtspapper mellan. När de är frysta är de svårare att separera.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background