Kvinna tränar hemma.
© Colourbox

Effektiva träningsprogram på 15 minuter

En kvart tre gånger i veckan. Det räcker för att få till en effektiv träning. Här får du korta och enkla program, som hjälper dig en bra bit på vägen mot en starkare och sundare kropp.

30 januari 2017

Fit på 15 minuter

Lever du i en hektisk vardag med lite tid för träning? Då kan du vara lugn. Vi tagit fram en hel rad träningsprogram på bara 15 minuter, som kan få dig i toppform. 

Det enda du behöver göra är att välja det program som passar dig bäst. Och så ska du klämma in programmet tre gånger i veckan. Då garanterar vi att du kommer att märka skillnad.

Och när det kommer ut nya nummer av magasinet kommer det även att finnas nya träningsprogram som du kan variera dig med. 

Vi har tränignsprogram för löpning, styrketräning, yoga och crossfit – och mycket mer. Hitta ditt nya träningsprogram här och nå målet med din träning.

Hitta alla träningsprogram här under.

Träningskläder som passar till allt

Oavsett vilken träningstyp du är och oavsett om du gillar långa löpturer, högintensiva och svettiga träningspass eller en stilla yogastund, så passar det nya träningssetet från Active Fit perfekt. Du får ett par snygga, svarta tights med hög midja och bred linning, som håller magen på plats. Den matchande toppen är figursydd med lösare passform över magen, så att den inte sitter åt. Se fram emot att träna i ett set som sitter kvar där det ska oavsett om pulsen är på max eller om du vill varva ner. Din kropp kommer både att trivas och se bra ut.

ERBJUDANDE: Just nu får du det snygga träningssetet + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr).

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar