Bootcamp: Drömkropp på 10 minuter

Tänk om du kunde få din träning avklarad på futtiga 10 minuter. Fantastiskt, eller hur? Den goda nyheten är att du faktiskt kan det – om du ger allt!

13 juni 2016 av I FORM

I FORM har hämtat inspiration hos militären och satt ihop en supereffektiv boot camp som sätter full fart på din förbränning och formar hela din kropp. Du kan göra övningarna var som helst med ett par hantlar som enda redskap.

Så effektivt är I FORMs bootcamp

Är du redo att köra för fullt? Programmet bjuder på hård träning, men 10 minuter går snabbt och i gengäld kan du säga farväl till ett kilo rent fett och välkomna vackra och friska muskler, som du inte anade att du hade!

Bootcamp för hela kroppen

Programmet består av 10 övningar, som tillsammans stärker hela kroppens muskulatur. När du har tränat i 10 minuter kommer du alltså att ha påverkat alla de stora muskelgrupperna i kroppen. De flesta av övningarna är uppbyggda med målet att träna så många muskler som möjligt i en övning. På det sättet kan du nämligen både skära ner träningstiden och säkra att du utmanar dina muskelfibrer så att de växer sig starkare.

Din ämnesomsättning kommer att vara högre än normalt timmarna efter träningen, då kroppen reparerar de ”skador” som du har fått. Ser du till att hålla ditt blodsocker stabilt förbränner du mer fett.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar