20 minuter som ger dig kvinnlig råstyrka

Här får du ett superroligt program för cirkelträning som på bara 20 minuter stärker och formar alla kroppens muskler. Det krävs bara ett redskap: du själv!

Håll formen under semestern med 6 tuffa och roliga styrkeövningar.

Cirkelträning i solen

Med det här programmet kan du hålla formen på semestern – eller bygga upp den från botten – oavsett var du har tänkt dig att tillbringa sommaren.

Prenumerant

Se alla övningar till höger.

Du behöver inga redskap

Var är alla hantlar, kettlebells, bollar och all annan styrketräningsutrustning som brukar ingå i effektiv styrketräning? Lugn, bara lugn. Världens bästa utrustning ingår i samtliga övningar: din kroppsvikt! Och den har du ju alltid med dig. På stranden, i skogen och på flyget till sydligare breddgrader – utan att behöva betala övervikt.

En perfekt coctail

För de flesta krävs det ett beslut att ta sig igenom semestern utan ett par extra kilo fett på rumpan eftersom semestern också handlar om tre saker:

    1. Sola, helst med en bra bok eller snäll man och väluppfostrade barn inom räckhåll.
    1. God mat, gott vin och en viss mängd glass
    1. Doppa kroppen i havet.

Träningsprogrammet blir en utmanande cocktail för hälsan och formen! Om du är van vid att sitta många timmar om dagen på en stol kommer du kanske att känna dig lite pressad de första gångerna som du kör igenom övningarna.

Se det som en rolig utmaning!

  • Din kropp är skapad till att röra på sig på alla sätt som övningarna kräver. Den ska bara mjukas upp igen.
  • Vi lovar att du kommer att svettas om du utför övningarna riktigt och håller ett högt tempo.

  • Enklare kan det inte bli på semestern! Så locka fram din inneboende strandlejoninna, spänn sätesmusklerna och få ut maximalt den tid du håller på!