Världens bästa diet

Den gör dig både mätt och hälsosam och är fullproppad med läckra råvaror som ger massor av energi. Den garanterar att du går ner minst 1 kilo i veckan - och den fungerar!

Varsågod, här kommer den - direkt till din skärm.

I boken "Världens bästa diet" visar näringsexperten Christian Bitz och professor Arne Astrup vägen till en varaktig viktminskning.

Exklusivt för alla I FORM-läsare: Smygtitta och testa recepten - och alla I FORM-prenumeranter kan testa dieten. Ladda ner kostplaner till de 2 första veckorna - HÄR.

Vad är världens bästa diet?

Ett krav måste man kunna ställa på alla viktminsknings­dieter – att de fun­gerar! Kan man sedan till och med äta sig mätt varje dag på god mat, slippa räkna kalorier eller till och med väga sin mat och samtidigt bli friskare och få massor av energi, – ja, då är man nära vad som kan kallas ”Världens bästa diet”.

Recepten, kostplanen och principerna för Världens bästa diet är sammansatta på bakgrund mot erfarenheterna från världens största undersökning om kost och viktminskning, Diogenes-undersökningen, som kostexperten Arne Astrup ledde. I undersökningen deltog fler än 700 europeiska familjer.

LÄS OCKSÅ: Pulverkur – är det verkligen effektivt för viktminskning?