Kvinna gör yoga
© wichmann+bendtsen

Stressa av med yoga

Vill du har mer energi och ork i vardagen? I FORM ger dig 7 stressreducerande yogaövningar som både kropp och själ kommer att älska.

2 juni 2016 av Anna Miller

7 stressreducerande yogaövningar

Yoga är fantastiskt för att skapa lugn och välbefinnande i kroppen – även när det är stressigt och fullt upp. Unna dig själv lite daglig egentid på en yogamatta med 7 övningar som minskar stress och laddar dig med ny energi.

Är du stressad? Vi har samlat 5 tydliga symptom på stress, som du inte bör ignorera.

Vad gör yoga?

Övningarna öppnar upp i bröstkorgen och sträcker ut all muskulatur omkring andningen. Axelståendet i slutet bidrar till att skapa harmoni i alla kroppens system.

Trött på träningskläder som sitter åt och irriterar? JUST NU får du ett svart, stilrent set träningsplagg med perfekt passform + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr).

Hur ska övningarna utföras?

Yogaövningarna ska göras med uppmärksamhet på dig själv och din andning. Till att börja med kommer du eventuellt att vara lite stel, men det blir snabbt bättre.

Hur många övningar är nödvändigt?

Se gärna programmet som din dagliga antistress-medicin. Du kan också välja att bara göra en eller två av övningarna, om du inte alltid har tid att gå igenom hela programmet.

Vad behöver man?

  • yogamatta
  • 1 bolster eller en stor soffkudde/dyna
  • 1 yogabälte eller ett långt skärp/halsduk
  • 2 klossar eller 2 tjocka böcker
  • 1–2 filtar

Se hur du får mer energi och ork i vardagen och kolla in övningarna på video här under.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar