Så stärker du ditt immunförsvar

Immunförsvaret är ditt starkaste vapen mot de bakterier och virus som du möter i vardagen. Se här hur du ger din kropp de bästa förutsättningarna för att hålla sjukdomar borta.

Glad kvinna dricker te och är frisk och pigg

STARKT IMMUNFÖRSVAR Få de bästa råden till att hålla dig sjukdomsfri – även under de kalla månaderna.

Immunförsvaret är ditt starkaste vapen mot de bakterier och virus som du hela tiden möter i din vardag. Inte minst influensa, som regelbundet återkommer i nya varianter och sprider sig som en epidemi. Sjukdomen som ger dig feber, dålig aptit och ont i hela kroppen. Så det är bra att göra vad du kan för att förebygga det.

Drömmer du om färre sjukdagar och starkare immunförsvar? Då ska du bara äta de här 8 råvarorna.

Naturligtvis kan du ha oturen att fånga upp ett virus eller bakterie, även om du tar väl hand om dig själv och njuter livet. Men som tur är kan du själv göra en hel del för att minska risken för det.

Här nedanför ger vi nio starka – och behagliga – råd för att stärka ditt immunförsvar, så du slipper sjukdagar, sängliggande och irriterande träningsavbrott.

Har du (också) fått halsfluss? Se här hur du blir av med sjukdomen.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background