Få platt mage på 6 veckor

Få den platta mage som du drömmer om med I FORMs kombinerade kost- och träningsprogram. På bara 6 veckor smälter du med vår handledning bort magfettet.

Om du drömmer om en vältrimmad midja handlar det om att få större magmuskler, men också om att minska kroppsfett. För vad spelar det för roll att du har supervältränade magmuskler om de döljs av ett mjukt lager fett. Det räcker alltså inte att göra hundratals situps, du behöver bli av med fett också. I FORM bad två av sina experter Martin Kreutzer och Jari Etola, att plocka fram den ultimata platt mage-strategin och resultatet ser du här under. Strategin innebär hård konditionsträning, effektiva magövningar och en kostplan med få kolhydrater. Strategin sträcker sig över 6 veckor där du gradvis ökar träningen och minskar kalorierna. Det är alltså tufft - men väldigt roligt också! För att inte nämna den ultimata tillfredsställelsen när du kan se din platta mage i spegeln om 6 veckor!

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background