Få platt mage på 6 veckor

Få den platta mage som du drömmer om med I FORMs kombinerade kost- och träningsprogram. På bara 6 veckor smälter du med vår handledning bort magfettet.

Om du drömmer om en vältrimmad midja handlar det om att få större magmuskler, men också om att minska kroppsfett. För vad spelar det för roll att du har supervältränade magmuskler om de döljs av ett mjukt lager fett. Det räcker alltså inte att göra hundratals situps, du behöver bli av med fett också. I FORM bad två av sina experter Martin Kreutzer och Jari Etola, att plocka fram den ultimata platt mage-strategin och resultatet ser du här under. Strategin innebär hård konditionsträning, effektiva magövningar och en kostplan med få kolhydrater. Strategin sträcker sig över 6 veckor där du gradvis ökar träningen och minskar kalorierna. Det är alltså tufft - men väldigt roligt också! För att inte nämna den ultimata tillfredsställelsen när du kan se din platta mage i spegeln om 6 veckor!

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background