Sexpack på 6 veckor

Är du redo för 6 veckors hård konditionsträning, ömma magmuskler och en kostplan i vilken kolhydraterna sakta men säkert plockas bort? Så har vi planen til dig som drömmer om ett sexpack.

11 januari 2013 av Martin Kreutzer och Jari Ketola
6 veckor är ingen lång tid för att uppnå ett vältrimmat sexpack, men det räcker, om du satsar fullt ut med I FORMs strategi som ger dig stenhårda magmuskler och samtidigt smälter bort kroppsfettet, så att dina muskler framträder tydligt. Vad väntar du på? Knyt på dig löparskorna, ta fram träningsmattan och bit ihop, för nu satsar vi för fullt!

I FORMs sexpack-strategi

  • Kostplan med få kolhydrater
  • Hård konditionsträning
  • Effektiva magövningar

Träningskläder som passar till allt

Oavsett vilken träningstyp du är och oavsett om du gillar långa löpturer, högintensiva och svettiga träningspass eller en stilla yogastund, så passar det nya träningssetet från Active Fit perfekt. Du får ett par snygga, svarta tights med hög midja och bred linning, som håller magen på plats. Den matchande toppen är figursydd med lösare passform över magen, så att den inte sitter åt. Se fram emot att träna i ett set som sitter kvar där det ska oavsett om pulsen är på max eller om du vill varva ner. Din kropp kommer både att trivas och se bra ut.

ERBJUDANDE: Just nu får du det snygga träningssetet + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr).

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar