Kål är supernyttigt och bra för din hälsa, och om du har bra recept till hands kommer du att upptäcka att kål också kan smaka supergott. Kolla bara in den här veckans meny.
Den absoluta kungen bland grönsaker. Det kan man utan att överdriva kalla kål. Både när det gäller fiber, vitaminer, bitterämnen och antioxidanter.
Dessutom är kål billig, bra för matsmältningen, blodsockret, klimatet, mättande, kalorifattig och gynnsam för dina goda tarmbakterier.
Så din kropp kommer att blir glad, för den här veckan serverar vi kål varje dag.
Menyn innehåller två goda kålsallader och en smarrig ryggbiffsgryta med ris och broccoli (som också tillhör kålfamiljen). Om du vill gå loss ordentligt kan du byta ut det råriset mot finrivet blomkålsris.
Vi har också lagt till kål i veckans heta rätter, t ex en läcker kycklingcurry och en rätt med stuvad vitkål och nyttiga, vegetariska blomkålsköttbullar.
På helgen kan du överraska familjen med en god kåltårta. Nej, vi skojar! Istället kan du se fram emot en otrolig banankaka. Den är utan socker och smör, men har en mjuk chokladganache på toppen.