Kämpar du också med överflödigt fett runt midjan? Hämta hjälp här.

Därför försvinner inte magvalkarna

Kämpar du med maten och träningen utan att bli av med valkarna? Svaret kan finnas bland de här 8 orsakerna till att magvalkarna inte vill försvinna.

23 maj 2016 av I FORM-redaktionen

Äter du ofta frukt, motionerar du en hel del och gör du troget dina situps vecka efter vecka utan att den lilla fettvalken på magen någonsin ger med sig?

Förklaringen är kanske att du lider av dold förstoppning, stressar för mycket eller kanske tränar du helt enkelt inte rätt magmuskel.

Dolda orsaker till bilringen

Även om du gör allt enligt instruktionsboken kan det finnas en helt annan orsak till att drömmen om en snygg platt mage inte går i uppfyllelse.

Vi avslöjar de åtta vanligaste dolda skälen till att den jobbiga bilringen inte vill släppa taget.

Har du varit övertygad om att situps var det bästa sättet att uppnå en platt mage – men upptäckt att även om du satsar på 100 stycken i taget, ger det inget resultat, inte ens på flera månader.

Många av oss känner tyvärr till putande mage alltför väl, som dels är dålig för hälsan, dels kan den förstöra glädjen över vilken festtopp eller klänning som helst.

LÄS OCKSÅ: Förstoppning? Så blir du av med den

Ta in på den rätta vägen

Sund kost och en stor portion träning ÄR den rätta vägen, men det kan också finnas dolda orsaker till att fettet inte vill ge vika. Här kan du se de åtta mest utbredda – och de bästa tipsen för att övervinna dem.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar