Läs också

Thruster

Commando push-ups

Stärk hela kroppen med denna stentuffa CrossFit-övning! Commando push-ups gör dig superstark på nolltid.

15 september 2015 av Marianne Korsgaard

Så gör du commando push-ups

  • Lägg dig med bröstet mot marken. Placera händerna vid sidan av bröstet.

  • Häv dig upp med händerna en aning och gå sedan ner igen, så du kan trycka ifrån och komma upp i en push-up.

Med burpees rammer du flere muskelgrupper og sender forbrændingen i vejret

  • Härifrån för du det ena knät till samma sidas armbåge.
  • Därefter lägger du dig ner på magen igen och börjar om från början, men med motsatt knä och armbåge. Det är totalt 1 repetition!
  • Gör totalt 20 repetitioner.

Därför är dina träningskläder viktiga ...

Om du vill ha ut maximalt av din träning är det naturligtvis viktigt att dina träningskläder både är funktionella och att du trivs i dem. Just nu kan du få ett läckert träningsset från Active Fit bestående av ett par tights med hög midja och en stilren, löst sittande T-shirt. Bägge delarna är i en mjuk kvalitet som andas, så de är sköna att ha på sig samtidigt som de är gjorda för att fungera perfekt när du tränar. Visa mig träningssetet från Active Fit för endast 149 kr + 49,50 kr i porto, inklusive 4 nummer av I FORM.

Tightsen med hög midja ger dig full rörlighet, utan att du behöver oroa dig för att de ska glida ner. Att T-shirten andas innebär att den inte klibbar fast vid ryggen, samtidigt som den inte har några irriterande sömmar som kan störa dig under träningen. Just nu får du setet tillsammans med 4 nummer av I FORM med massor av inspiration till en sundare vardag, effektiva träningsprogram och läckra recept för endast 149 kr + 49,50 kr i porto.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar