Vad är det här för nonsens? Ska vi ha frukt till middag...? Ja, det är faktiskt planen. Visst, vi äter oftast frukt till efterrätt, frukost eller som mellanmål, men deras sötsura smak kan också vara ett bra komplement till middagsbordet. Vi har ett gäng läckra smaker för dig här.
Om du inte är van vid att äta frukt till middagen är sallader ett bra ställe att börja på. Bär, melon, ananas och mango passar perfekt i sallader med kött, fisk eller skaldjur, medan äpplen, apelsiner och granatäpplekärnor är utsökta i en kålsallad med grönkål eller rödkål.
Den här veckans meny innehåller tre goda sallader med frukt. Men det betyder inte att det är tråkigt.
Den första serveras på måndagen; en underbar sallad med full av färg i form av en asiatisk kålsallad med kyckling, mango och en läcker dressing med jordnötssmör.
Nästa dag är sallad tillbaka på menyn. Du får en krispig spetskålssallad med sötpotatis, äpplen, granatäppelkärnor, röd paprika och persiljepesto. Mättande och riktigt gott.
Och så är det soppa på bordet. En solgul sak med saftiga persikor, räkor, curry, kokos och chili – riktigt gott!
På torsdag blir det mer fisk och frukt – laxpaket som bakas i ugnen och serveras med en couscoussallad med kål, äpple, mynta och honungsdressing.
Veckan avslutas med kyckling med ost, parmaskinka och pastasallad – kanske en framtida fredagsfavorit?
I helgen väntar mer frukt i horisonten - en enkel och utsökt rabarberpaj med havre, mandel och ricottakräm.
Om du är sugen på mer kan du också bjuda familjen på frukt till frukost i form av goda bananpannkakor med bär på toppen.
Smakliga måltider!