Välj äggsallad istället för kycklingröra

Skippa kycklingsalladen som innehåller mängder av e-nummer och gör din egen äggsallad utan e-nummer och onödiga fetter istället.

Äggsallad med skyr fixar du själv och får massor av proteiner samtidigt.

Därför ska du välja äggsallad

Kycklingröra med curry som du köper i baguette är en fet sak med många e-nummer.

Genom att byta ut den mot vår hemlagade äggsallad får du en mycket mer fettsnål och proteinrik sallad som består av ägg och skyr.

Äggsallad på skyr

1 dl skyr
1 tsk curry
2 hårdkokta ägg
1 msk kapris
Svartpeppar

Så gör du

  • Rör ihop skyr, curry, kapris och peppar.
  • Hacka de hårdkokta äggen fint och vänd försiktigt ner i skyrblandningen.

Kvarg äts ofta till frukost – men den sunda surmjölksprodukten är faktiskt också perfekt som mellanmål och tillbehör till lunch och kvällsmat.

Newsletter background