Träna effektivt hemma – här är de viktigaste redskapen

Med fyra enkla träningsredskap kan du spara turen till gymmet och träna effektivt och varierat hemma på vardagsrumsgolvet. Du får alla i I FORMs stora träningspaket.

Foamroller, hopprep, träningsgummiband och yogamatta.

TRÄNA HEMMA Med I FORMs stora träningspaket kan du förvandla ditt hem till ett gym och träna effektivt för mindre än 200 kronor!

Hemmaträning kan vara minst lika effektivt som ett pass på gymmet, speciellt om du har rätt redskap för att utmana kroppen och svettas ordentligt.

Just nu har du chansen att få allt du behöver för att träna dig stark och sund hemma på vardagsrumsgolvet. När du beställer en prenumeration på I FORM får du nämligen:

Komplett träningspaket från Active Fit

Paketet består av 4 nummer av I FORM plus hela fyra oumbärliga träningsredskap för hemmaträning:

1. Yogamatta – oumbärlig för hemmaträning

  1. Träningsgummiband – stärker hela kroppen
  2. Hopprep – perfekt för konditionsträning
  3. Foam roller – tar bort smärtor och ömhet

SE ERBJUDANDET: 4 nummer av I FORM + HELA träningspaketet. ENDAST 149 kr + porto!

Med de här fyra redskapen kan du göra ett antal olika övningar för hela kroppen när det passar dig. Du behöver inte slösa tid på att åka till och från gymmet, och på kalla och regniga dagar slipper du tappa motivationen vid blotta tanken på att åka hemifrån.

När träningen är klar kan du snabbt stoppa undan redskapen i ett skåp, om du har ont om utrymme hemma. Eller så kan du låta dem ligga framme och inspirera dig till att göra några snabba övningar när andan faller på.

Är du osäker? Läs då mer om de olika träningsredskapen här:

Se erbjudandet på HELA paketet nu direkt!

Yogamatta – oumbärlig för hemmaträning

En matta är oumbärlig om du vill göra yoga hemma. För att få ut maximalt av de krävande positionerna är det viktigt att du står stabilt utan att halka. Det ser yogamattan till, samtidigt som det mjuka underlaget gör det bekvämare att göra de liggande ställningarna.

Detta gäller alla övningar, även vanliga styrkeövningar som situps, plankan och bäckenlyft, där kroppen vilar mot golvet.

FÅ YOGAMATTA + 4 nummer av I FORM + hela träningspaketet. ENDAST 149 kr + porto!

Övning med träningsgummiband

Träningsgummiband – stärker hela kroppen

Ett träningsgummiband är ett smart redskap för att stärka och trimma hela kroppen. Dessutom väger det nästan ingenting och tar i princip ingen plats.

Du slipper ha hela ditt hem fullt med små och stora vikter, och när du reser kan du enkelt stoppa ner träningsgummibandet i resväskan.

Under träningen har träningsgummibandet den fördelen att dina muskler behöver kämpa för att bevara stabiliteten i övningarna när gummibandet är spänt. Du kan även använda det i övningar som marklyft eller rodd och för att öka motståndet i squats, armhävningar och andra klassiska övningar.

11 effektiva övningar med träningsgummiband

Det finns inte en kroppsdel som du inte kan utmana med träningsgummibandet, och genom att antingen strama åt eller minska spänningen kan du göra motståndet större eller mindre. Är du skadad kan du även rehabträna med det långa träningsgummibandet.

FÅ TRÄNINGSGUMMIBAND: Få 4 nummer av I FORM + HELA träningspaketet. ENDAST 149 kr + porto!

Hopprep – perfekt alternativ till löpning

Ett hopprep ger riktigt bra konditionsträning och är till exempel ett bra alternativ till löpning.

Det kan användas både inomhus och utomhus. Hopprepet i träningspaketet kan ställas in efter höjd och är väsentligt lättare att hoppa med, än de varianter vi känner igen från skolgården.

Träning med hopprep ger dessutom starka ben och en effektiv fettförbränning.

Testa vårt hoppa dig smal-program

FÅ ETT HOPPREP: Få 4 nummer av I FORM + HELA träningspaketet. ENDAST 149,- + porto!

Foam roller – tar bort smärtor och ömhet

När träningen är slut kommer kroppen älska dig om du använder foamrollern. Den rullande massagen sätter igång blodcirkulationen och minskar därmed ömheten i musklerna.

Även innan träningen är det en fördel att använda foamrollern för att värma upp musklerna och öka deras elasticitet, så du kan prestera bättre medan du svettas.

På det hela taget är det smart att ha foamrollern liggandes framme, för ju oftare du rullar, desto bättre. Det minskar risken för skador om du regelbundet stretchar och masserar dina muskler.

Foamrollern är särskilt bra för lår, rumpa och rygg. Tänk på att rulla lugnt och försiktigt och känn efter om det finns speciellt ömma ställen, som kanske behöver lite extra uppmärksamhet.

4 effektiva övningar med foam roller

FÅ DIN EGEN FOAM ROLLER: 4 nummer av I FORM + hela träningspaketet. ENDAST 149 kr + porto. SE ERBJUDANDET HÄR!

Vill du lägga vantarna på träningspaketet?

Se erbjudandet här!

Newsletter background