Sund, slank eller stark? Så här ska du träna på gymmet för att nå ditt mål

Hitta ditt personliga mål och få en komplett plan till gymmet med 3 träningsprogram som ser till att du lyckas. Du får också hjälp med de utmaningar du stöter på längst vägen.

Tre kvinnor står i ett gym

EFFEKTIV TRÄNING PÅ GYMMET. Nu är det slut med att slösa tid på gymmet. I FORMs gymplan ger dig allt du behöver för att komma igång med träningen och fortsätta träna på sikt.

© Jakob Helbig

Går du och när en dröm om att få en fast rutin på gymmet och komma i mål med goda resultat? Då har du kommit till rätt ställe.

Med I FORMs gymplan är din träning planerad i minsta detalj. Du slipper känslan av att träna fel eller förgäves och osäkerheten kring vad och hur du ska göra i det stora gymmet. Det enda du behöver göra är att byta om och ge järnet.

Vår gymplan består av tre program, som har varsitt huvudmål. Vi kallar dem SUND, STARK och SLANK. Alla tre planer bidrar naturligtvis till både styrkan, hälsan och vikten men vi har satt ihop dem på olika sätt, så att de hjälper dig att uppnå just ditt viktigaste mål med träningen. Vi ger dig inte bara en bra start – vi ser också till att bygga på med nya program för att du hela tiden ska vara motiverad att fortsätta på rätt spår.

Fördelar när du följer ett fast program

  • Du är garanterad goda resultat.
  • Din träning blir mer översiktlig.
  • Din motivation ökar när du tränar med ett mål i sikte.
  • Du får variation och löpande utveckling i din träning.
  • Du slipper slösa tid och gå runt på gymmet utan att veta vad du ska göra.
  • Du vet exakt när du är färdig och har tränat tillräckligt.

Vilken gymplan passar dig?

Innan du packar träningsväskan är det dock viktigt att ta reda på vilken gymplan som passar dig bäst: den sunda, den starka eller den slanka? För det syftet har vi gjort ett enkelt litet test som kan peka dig i rätt riktning mot den plan som passar dig bäst.

Gör testet – och hitta den perfekta gymplanen för dig!