Nå ditt mål på gymmet: Här är planen till dig som vill bli sundare

Drömmer du om en sund kropp och mer energi? Då är den sunda gymplanen perfekt för dig! Du får 3 skräddarsydda program, som gradvis stärker hälsan och formen – sammansatta av en professionell tränare. Då har du planen klar nästa gång du går till gymmet.

Kvinna som tränar i roddmaskin

ALLTID TILL HANDS Du kan skriva ut programmen eller spara dem på din telefon så du har dem nära till hands när du står på gymmet och är
redo att ge järnet med träningen.

© Jakob Helbig

Den sunda gymplanen är för dig som tränar mest för hälsans skull och helst inte vill lägga för mycket tid på gymmet. Du får bra allroundprogram med både styrke- och konditionsträning, så du vet att du har gjort tillräckligt för att ge kroppen en hälsosam bas.

GÅ TIL TRÄNINGSPROGRAMMEN

Om programmet

Uppbyggnad

Programmen bjuder på en blandning av styrketräning och övningar med hög puls. Övningarna är enkla och gjorda för en nybörjare, men är du mer van kan du också gynnas av träningen.

Varje program är uppbyggt av superset, där du går direkt från en övning till nästa med bara en kort paus mellan. På så sätt använder du tiden på gymmet optimalt.

Tid

Cirka 30 minuter.

Utrustning

I första programmet ska du bara träna i styrketräningsmaskiner. Det ger en stor trygghet, för här kan du inte göra fel. Efterhand som du bygger upp mer styrka och blir trygg med träningen kommer du också att använda hantlar.

Det uppnår du:

Du blir mer hälsosam och mer uthållig och blir kanske av med några kilon under tiden. Du kan också se fram emot mer energi i vardagen, och eftersom programmen är så enkla att använda är chansen större att du håller fast vid din nya träningsrutin på sikt.


Programmen är skapade i samarbete med Rikke Hansen, träningsfysiolog och personlig tränare.