Nå ditt mål på gymmet: Här är planen för dig som vill bli slankare

Drömmer du om en slankare och mer tonad kropp? Då är den slanka gymplanen perfekt för dig! Du får 3 skräddarsydda program, som sätter fart på förbränningen. De är sammansatta av en professionell tränare. Då har du en plan för nästa gång du går till gymmet.

Kvinna som tränar med TRX

ALLTID TILL HANDS Du kan skriva ut programmen eller spara dem på din telefon så du har dem nära till hands när du står på gymmet och är redo att ge järnet med träningen.

© Jakob Helbig

Den slanka gymplanen är för dig som drömmer om att bidra till en hälsosam och hållbar viktminskning via din träning. Övningarna är enkla och med hjälp av bl a kettlebell och roddmaskin sätts förbränningen igång medan kroppen trimmas från topp till tå.

GÅ TIL TRÄNINGSPROGRAMMEN

Om programmet

Uppbyggnad

De slanka programmen fokuserar först och främst på att få hög puls och hög förbränning, och alla övningar kan göras även om du är överviktig. Du kommer att jobba på så mycket som möjligt under träningstiden, så den utnyttjas optimalt.

Programmen är uppbyggda av styrkeövningar, så att du går ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Det vill säga att fokus är på förbränna fett istället för att gå ner i vikt och därmed undviker du att tappa muskler. Rent estetiskt ger det också bonus eftersom du stramas upp från topp till tå.

Tid

Ca. 45 minuter.

Utrustning

Du använder konditionsmaskiner som TRX, hantlar och kettlebells. Och logistiken är genomtänkt så att du inte lägger onödig tid på att växla mellan stationer.

Det uppnår du

Om du tränar regelbundet och tänker på vad du äter kommer du att se resultat på vågen – särskilt om du är nybörjare. Du kommer också bli mindre andfådd och bygga upp en grundstyrka som gör vardagsaktiviteter lättare.


Programmen är skapade i samarbete med Rikke Hansen, träningsfysiolog och personlig tränare.