Nyttiga recept Middag Röd sill m... Röd sill med äpple och kaprisdressing 15 minuter 186 kcal Inget julbord är komplett utan sill. Den här röda varianten serveras med äpplen, rödlök och kaprisdressing som sätter ordentligt med smak på rätten. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 17 november 2014 Slipp stress och blossande kinder i jul och bjud över dina gäster på ett nyttigt julbord istället. Röd sill Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 gammaldags mogna kryddsillfiléer ⅓ rödlök ½ äpplen ⅓ citron ½ krukor vattenkrasse Dressing 66 g skyr 1 msk avrunnen kapris ⅓ litet knippe dill Havssalt och nymalen svartpeppar Så gör du Börja med dressingen, så att den kan stå svalt medan resten blir klart. Rör skyr med den avrunna kaprisen och finhackade dillen och smaka av med peppar. Låt sillen rinna av. Skär rödlöken i fina ringar. Skär äpplena i mycket fina klyftor och se till droppa över citronsaft på ytorna direkt. Servera vattenkrassen med äpple, lök, sill och dressing. Laga traditionell julmat i nya och hälsosamma kläder JulmatJulFiskÄpple