Genvägen till nyttig grillmat

Det är inte precis mager mat vi lägger på grillgallret. Men så behöver det inte vara. Genom bara små förändringar kan du få varierad och mindre fet grillad mat.

7 alternativ för nyttigare grillat

7 ALTERNATIV FÖR NYTTIGARE GRILLAT Det krävs bara några små förändringar för att få mer varierad och mindre fet grillad mat. Vi lär dig knepen.

7 alternativ för nyttigare grillat

Vill du laga nyttigare grillad mat handlar det om att våga experimentera mer. Fisk- och grönsaksspett smakar till exempel perfekt, precis som många olika grönsaker som kan grillas utan att ha badat i oljemarinad.

Saknar du inspiration till enkel middagsmat? På I FORMs hemsida hittar du sunda rätter som du kan laga på max 30 minuter.

Marinera utan olja

Välj marinader utan olja så att fettet inte gör att det ryker från grillen. Byt ut det feta köttet mot magert. Förpacka grönsakerna så att inte alla vitaminer går till spillo vid hög värme.

Det finns stora hälsomässiga vinster att göra om man grillar rätt. Det krävs några få förändringar om man vill skapa en nyttig grillad meny. Här får du sju förslag på små förändringar som gör att du kan njuta av grillat med gott samvete.

Tycker du att det är svårt att komma på nyttiga rätter kväll efter kväll?

Och kanske också att hålla vikten? Då är vår meny ett fantastiskt redskap! Varje vecka får du nya rätter till vardagsmiddagen med fokus på variation, smak, hälsa och kalorier.

Med våra skräddarsydda menyer får du varje vecka:

  • Goda och lätta vardagsrecept som du kan laga på max 30 min.
  • Garanti för att alla rätter innehåller max 600 kcal per person
  • Massor av grönsaker och läckra råvaror i säsong
  • Tips och kunskap om nyttig mat och trick du kan använda i köket
  • Ett bonusrecept varje vecka, t ex en dessert eller ett bröd

Du får menyn skickad till din e-post varje lördag och du kan alltid hitta den här.

TESTA 2 VECKOR FÖR 0 KRONOR