Skor för den neutrala löparen

Klicka dig igenom galleriet för att se vad I FORMs testpanel har att säga om skor för dig med en neutral löpstil.

25 mars 2015 av I FORM

Den neutrala löparen

Har inte så stort behov av stöd och stabilitet. Neutrala löpare landar ofta på hälens yttersida och avvecklar steget inåt. Löparskorna måste därför ha en tättsittande hälkappa som håller om foten.

Vill du veta mer om skorna?

Ladda ned I FORMs guide och få:

  • Produktbeskrivning
  • Pris
  • Testpanelens betyg
  • Testvinnare

Brooks Ghost 7
Brooks Ghost 7

"Skon är neutral och man springer bäst i den om man landar på hela foten (häl till tå). Jag behövde vänja mig lite vid att landa på hela foten istället för att landa mitt på foten som jag brukar. Även om skon är lätt, är den även stabil och lite hård. Sulan är ganska hård så den ger inte så mycket flexibilitet."

Skechers Go RUN Ride 4
Skechers Go RUN Ride 4

"En sak som jag gillar jättemycket är ”Quick Fit”-lösningen som är bak på hälen. Där kan man sticka in sitt finger så att det är lätt att få på skon. Sulan är mycket stötabsorberande och ger känslan av att studsa fram."

NB 1080v5
NB 1080v5

"Skon har en fantastisk balans mellan mjuk komfort och lätthet. Passformen är perfekt. Skon är bred, så det finns gott om plats till fötterna utan att skon sitter för löst. De extralånga skosnörena ger gör det möjligt att snöra skon extra mycket."

Adidas Supernova Glide Boost 7
Adidas Supernova Glide Boost 7

"Skons överdel från vristen fram till tårna har ett mycket mjukt och skönt material som är elastiskt utan sömmar vilket ger massor av luft omkring tårna. Sulan har ett bra grepp och jag kände mig säker på att inte halka på vått eller löst underlag när jag sprang i dem."

Karhu Fluid4
Karhu Fluid4

"Den här skon är jätteskön att springa i! Jag landar härligt skönt på sulan och skon sitter bra runt hälen så jag känner att jag har kontroll över mina steg."

Nike Air Zoom Vomero 9
Nike Air Zoom Vomero 9

"Passformen är föredömlig! Det finns gott om plats i framfoten, men skon sitter bra om foten och hälpartiet sluter fint runt foten. Plösen är mjuk och materialet superflexibelt."

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar