Nyttiga recept Middag Pasta med ... Pasta med kyckling, kål och kokos 25 minuter 566 kcal Saknar du inspiration till sund och enkel kvällsmat? Skäm då bort familjen med den här kycklingrätten. Den är mager och full med proteiner – och en riktig familjefavorit. Smaklig måltid! Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 10 januari 2017 Pasta med kyckling, kål och kokos Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 2 kycklingbröst* 100 g fullkornspasta 2 dl kycklingfond 2 dl kokosmjölk citron curry 200 gspetskål 2 salladslök persilja Så här gör du Grundrecept: tillagning av kycklingbröst* Gnid 1 kycklingbröst med extra jungfruolja. Stek det och krydda därefter med salt och peppar. Grilla: Grilla ute på grill i ca 10 minuter på varje sida. Steka: Stek i panna i ca 10 minuter på varje sida, först 1–2 minuter på varje sida på hög värme, därefter steker du vidare på medelvärme. Så lagar du pasta med kyckling och kål Koka 50 g fullkornspasta. Koka upp 1 dl kycklingfond och 1 dl kokosmjölk. Tillsätt citron och curry. Låt 1 kycklingbröst i tärningar sjuda med i 10 minuter. Tillsätt 100 g finskuren spetskål och 1 salladslök. Häll över pastan. Toppa med persilja. Behöver du fler goda proteiner? Hitta dem här! KålSpetskålPastaKycklingCurry