Nyttiga recept Middag Currysoppa... Currysoppa med räkor och mango 15 minuter 569 kcal Enkel och näringsrik kvällsmat på bara 15 minuter! Av Anne Larsen och Helle Brønnum Carlsen 5 april 2017 Currysoppa med räkor och mango Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 små schalottenlökar 2 purjolökar 2 tsk extra jungfruolja 4 tsk curry 6 dl grönsaksbuljong 3 dl kokosmjölk med låg fetthalt Havssalt Svartpeppar 200 g frysta räkor med stjärten kvar 100 g mango En liten näve färska korianderblad 60 g quinoa, rå vikt Så lagar du currysoppa Skär lök och det vita och ljusgröna på purjolöken i ringar och stek dem mjuka och glansiga i olja. Krydda med curry och blanda. Späd med buljong och låt soppan sjuda i 5 minuter. Mixa soppan med kokosmjölk, koka upp och smaka av med salt och peppar. Låt de tinade räkorna rinna av väl och torka i hushållspapper. Lägg dem i soppan ihop med mangotärningar. Värm igenom soppan väl. Servera soppan med koriander och kokt quinoa till. SoppaRäkorMangoCurry