6 tips som gör det mycket lättare att ta sig igenom vintern

Tycker du också att det känns otroligt långt kvar till sommaren? Oroa dig inte! De här 6 tipsen kan hjälpa dig att ta dig genom vintern, glad och frisk!

Kvinna står i en skog med en blombukett.

Blommor kan hjälpa om du har en tendens att bli lite trött på vintern.

© Colourbox

Så tar du dig igenom vintern

Det känns som evigheter sedan du njöt av värmen från solen, hörde fåglarna kvittra, kände doften av nyslaget gräs och åt jordgubbar, som faktiskt smakade jordgubbar. Att du känner dig trött och negativ är inte så konstigt. Som tur är har vi några tips som håller dig pigg och glad vintern igenom.

LÄS OCKSÅ: Därför är kallbad så bra för din kropp

Gå en promenad

Även om vinterkylan kanske inte inbjuder till promenader kommer motionen, naturen och den friska luften ge ditt humör och energinivå en boost. Så plocka fram mössa och handskar och ta väninnan under armen för en skön promenad i skogen.

Även en kort promenad har stor effekt.

Gör upp planer för helgen

Fyll dina helger med familjeutflykter, kulturella upplevelser eller kafébesök med väninnor. Dina veckor kommer bara att flyga förbi och innan du vet ordet av är det sommar.

LÄS OCKSÅ: Överväger du att skaffa en ljusterapilampa?

Spela upp din sommarhitlista

Vem säger att man inte kan lyssna på sommarlåtar på vintern? Skruva upp volymen på din sommarhitlista och känn hur energin sprider sig i kroppen.

Köp en bukett blommor

Sätt färg på vintern med färgglada blommor. De både doftar och symboliserar sommar.

Planera sommarsemestern

Börja redan nu att planera din sommarsemester, så du har något roligt att se fram emot. Dessutom är det nu som du kan hitta billiga resor och badkläder på rea.

Träna dig glad

Du har säkert hört det tusen gånger … Men träning ÄR verkligen bra för humöret. Träna gärna utomhus så blir du på ännu bättre humör samtidigt som energinivån slår i taket.

Svårt att hålla träningsmotivationen uppe när det är mörkt ute? Här får du tips.