Följ I FORMs skräddarsydda plan med löpning och low carb och få snabba och hållbara resultat.

Gå ner 6 kg på 6 veckor med löpning och low carb

Springer du för att gå ner i vikt? Om du verkligen vill sätta fart på viktminskningen kommer framgångsreceptet här. Löpning i långsamt tempo, snabba intervaller – och en kost med gradvis färre kolhydrater.

Löpning är fantastisk motion. Det är lätt att få in i en stressig vardag och ett par löparskor är allt som krävs. Springa kan du göra var som helst och när som helst. Löpning ger dessutom stort utbyte sett i förhållande till tiden du lägger ner.

Så får du resultat

Ur ett viktminskningsperspektiv ger löpning bäst effekt om du angriper programmet även via kosten. Med I FORMs low carb-program skruvar vi gradvis ner på kolhydraterna under sex veckor. Du tar utgångspunkt i de tre uppläggningarna till frukost, lunch, middag och mellanmål och justerar mängden av kolhydrater nedåt varannan vecka så att kroppen hinner vänja sig vid omställningen. Om du plockar bort kolydraterna för drastiskt riskerar du att bli trött och omotiverad. Low carb-programmet främjar kroppens förmåga till fettförbränning och förstärker effekten av din träning, både när det gäller viktminskning och förbättring av uthållighet. Se fram emot att slå två flugor i en smäll!

I FORM klär på dig för träning

Just nu får du en superskön och snygg, långärmad träningströja från Craft ihop med 4 nr av I FORM. Komforten är på topp med ett mycket behagligt och andningsbart material, som håller värmen samtidigt som huden kan andas. Det betyder att du kan ha tröjan till i stort sett allt – från raska promenader och cykelturer till styrketräning och yoga, och självklart när du springer. På kalla dagar är tröjan suverän som ett extra lager under löparjackan, och när vädret tillåter kan den användas ensam.

Få den snygga träningströjan ihop med 4 nummer av I FORM fullspäckat med inspiration, tips och sunda recept. Priset är ENDAST 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr). Du sparar mer än 600 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar