Gå ner 6 kg på 6 veckor med löpning och low carb

Springer du för att gå ner i vikt? Om du verkligen vill sätta fart på viktminskningen kommer framgångsreceptet här. Löpning i långsamt tempo, snabba intervaller – och en kost med gradvis färre kolhydrater.

Följ I FORMs skräddarsydda plan med löpning och low carb och få snabba och hållbara resultat.

Löpning är fantastisk motion. Det är lätt att få in i en stressig vardag och ett par löparskor är allt som krävs. Springa kan du göra var som helst och när som helst. Löpning ger dessutom stort utbyte sett i förhållande till tiden du lägger ner.

Vill du öka din fettförbränning via kosten så är keto-dieten en metod för dig. Lär dig mer om hur du uppnår ketos här.

Så får du resultat

Ur ett viktminskningsperspektiv ger löpning bäst effekt om du angriper programmet även via kosten. Med I FORMs low carb-program skruvar vi gradvis ner på kolhydraterna under sex veckor. Du tar utgångspunkt i de tre uppläggningarna till frukost, lunch, middag och mellanmål och justerar mängden av kolhydrater nedåt varannan vecka så att kroppen hinner vänja sig vid omställningen. Om du plockar bort kolydraterna för drastiskt riskerar du att bli trött och omotiverad. Low carb-programmet främjar kroppens förmåga till fettförbränning och förstärker effekten av din träning, både när det gäller viktminskning och förbättring av uthållighet. Se fram emot att slå två flugor i en smällFunderar du på att gå på low carb-diet? Se fördelar och nackdelar här.