24 starka squats i december

I år kan vi tillsammans ge dina lår och din rumpa den bästa julklappen någonsin. Vi levererar effektiva squatövningar, och du står för det hårda arbetet. Det är 24 squats – en för varje dag i december fram till julafton, då du kan dansa runt granen med starkare ben och bakdel.

Kvinna squattar

BLI STARK OCH SMIDIG MED SQUATS utför du dina squats korrekt dör de ditt skelett och dina knän starkare och din flexibilitet och din kropps rörlighet ökar.

© Jacob Helbig

Vi har gjort en speciell julkalender till dig i år. Inte en med bilder på tomtar eller choklad av tveksam kvalitet, utan en träningskalender, som varje dag ger dig en ny, utmanande squatövning, så att du får betydligt fastare ben och rumpa lagom till jul

På det viset är squats lysande, eftersom du aktiverar praktiskt taget alla muskler i höfterna, låren och rumpan där kroppens största muskelgrupper sitter. När de aktiveras ökar du produktionen av tillväxthormon – de som gör dig starkare och ökar din ämnesomsättning. Att utföra dina knäböj korrekt kommer också att stärka dina ben och knän och öka din flexibilitet och rörlighet. Så du blir alltså både starkare och fastare, ökar din förbränning och sänker risken för ledskador – hur många andra julkalendrar kan ge dig det?

  Nu har det blivit lättare att leva sunt!

  I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
  Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
  Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

  Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


  Newsletter background