Baka brödet som ger dig platt mage

65 minuter

Vägen mot en platt mage går också via kosten. Skippa vanligt bröd och baka I FORMs platt mage-bröd som är helt utan mjöl men späckat med läckra kärnor och nötter.

I FORMs platt mage-bröd

150 g linfrön

150 g pumpakärnor

100 g kokosmjöl

75 g mandlar

75 g cashewnötter

5 ägg

5 msk kokosolja eller olivolja

1 msk kanel

Få snyggt set från Kari Traa + 3 nr av I FORM – ENDAST 99:– Klicka här >>

Mal kärnor och nötter så mycket som du vill men låt gärna några av dem vara hela, eller mycket grovhackade.

Rör ihop allt och häll degen i en avlång kakform med bakpapper. Fyll formen tills så att den är cirka 2 cm från den övre kanten.

Grädda brödet i 45-60 minuter vid 160 grader. Ta ut brödet från ugnen och låt det svalna på galler.

RECEPT: Fler bröd utan mjöl

I FORMs PLATT MAGE-BRÖD

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 bröd

  • 300 g linfrön
  • 300 g pumpakärnor
  • 200 g kokosmjöl
  • 150 g mandlar
  • 150 g cashewnötter
  • 10 ägg
  • 10 msk kokosolja eller olivolja
  • 2 msk kanel

Så gör du:

  • Mal kärnor och nötter så mycket som du vill men låt gärna några av dem vara hela, eller mycket grovhackade.

  • Rör ihop allt och häll degen i en avlång kakform med bakpapper. Fyll formen tills så att den är cirka 2 cm från den övre kanten.

  • Grädda brödet i 45-60 minuter vid 160 grader. Ta ut brödet från ugnen och låt det svalna på galler.

RECEPT: Fler bröd utan mjöl