8 veckors bootcamp: “Jag har gått ner en hel byxstorlek”

33-åriga Emilie ville väldigt gärna komma i form till sitt bröllop. Se hennes otroliga resultat efter åtta veckor med ett fast hemmaträningsprogram, som hon gjorde på kvällarna när barnen somnat.

Blond kvinna i träningskläder, som ler.

FÖRVANDLING Bröllopsklockorna ringer för Emilie, som kommer vara i sitt livs form på sin stora dag.

© Jacob Helbig

Motivationen var i topp hos Emilie när hon anmälde sig till I FORMs åtta veckors bootcamp. Hon ville nämligen känna sig på topp i sin bröllopsklänning.

Den 33-åriga trebarnsmamman har alltid älskat att träna, men efter den sista förlossningen var det svårt att komma igång igen, och lösningen låg inte på gymmet, som aldrig har varit något för Emilie.

Därför bestämde hon sig för att köra 8 veckor med hemmaträning till I FORMs onlinevideor, och resultaten lät inte vänt på sig. Emilie har gått ner en byxstorlek och hon har blivit starkare.

Blond kvinna i träningskläder, som ler.

BOOTCAMP Bröllopsklockorna ringer för Emilie, som kommer vara i sitt livs form på sin stora dag.

© Jacob Helbig

Varför anmälde du dig till bootcampen?
"Jag ska gifta mig och har köpt en tajt brudklänning, så det var en stor motivationsfaktor. Jag älskar också att träna, men har ganska nyss fått mitt tredje barn och har för lite tid över i vardagen."

Vilka resultat är du gladast över?
"Helt klart min mage. Det är stor skillnad. Valkarna har försvunnit och jag gillar det. Jag har gått ner en hel byxstorlek och jag kan också känna att jag har förbättrat min grundform. Jag orkar göra fler repetitioner när jag tränar och jag känner att jag har blivit starkare i mina ben och min rumpa när jag springer."

Vad var det med bootcampen som funkade för dig?
"Det är riktigt bra att ha ett fast program där det står exakt vad jag ska göra. Det är bara att trycka på play på en video och så är man igång. Det är enkelt och jag vet att det bara tar en halvtimme. Jag kan träna programmet när barnen har somnat. Skulle en av dem vakna kan jag bara pausa en stund. Det är mycket enklare än om jag måste packa en väska och ta mig iväg till gymmet."

Vad har varit tuffast?
"I början var jag lite stressad över hur jag skulle hitta tid till att träna varje dag. Men efter en vecka satte jag det i system, och så upptäckte jag att det egentligen var rätt lätt att hitta en halvtimme när barnen gått och lagt sig."

Hur ska du hålla fast vid dina resultat?
"Nu har jag ju insett hur enkelt det är med hemmaträning, och det finns inga ursäkter för att inte fortsätta med träningen."