Läs också

Lågkaloripizza

Pizza med morot, rödbeta och goudaost

Testa något nytt och riktigt sunt med de här pizza-bullarna som både innehåller morötter och rödbetor.

27 april 2011 av I FORM

4 personer

1 portion pizzadeg, se grundrecept

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
200 g rödbetor
100 g morötter
2 msk extra virgin olivolja
8 msk koncentrerad tomatpuré
Havssalt och nymalen svartpeppar
100 g riven goudaost

Tillagning

  • Dela degen i 8 delar.
  • Kavla ut dem till små runda, tunna bottnar.
  • Hacka lök och riv rödbetorna och moroten.
  • Sautera löken i olja, tills den är blank och mjuk.
  • Blanda i rödbetor och morot.
  • Ta kastrullen av värmen och blanda i tomatpuré.
  • Krydda och smaka av med salt och peppar.
  • Fördela massan över de 8 pizzabottnarna och strö på osten.
  • Grädda pizzorna i 230 grader i cirka 10 minuter.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar