Nyttiga recept Middag Pizza med ... Pizza med bresaola och olivtapenade 715 kcal Gör din egen pizza och kom undan stora oljemängder (och därmed kalorier) och salt. Här får du recept på en klassiker med lufttorkad skinka, olivtapenade och basilika. Av I FORM-redaktionen 26 april 2011 Pizza med bresaola och olivtapenade Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ½ portion pizzadeg - Se grundrecept dl tomatsås - Se grundrecept 50 g riven mozzarella 2 tomater 6 skiva bresaola – italiensk lufttorkad skinka av nöt 50 g svart olivtapenade 6 basilikablad Tillagning Dela degen i 4 delar (Se grundrecept) Kavla ut dem till runda, tunna bottnar Fördela tomatsåsen över dem (Se grundrecept) Strö därefter över osten och skär tomaterna i mycket tunna skivor och lägg dem på osten Grädda pizzorna i 230 grader i cirka 12 minuter Ta ut pizzorna ur ugnen och fördela skinka, tapenade och basilika på dem