Pizza med bresaola och olivtapenade

715 kcal

Gör din egen pizza och kom undan stora oljemängder (och därmed kalorier) och salt. Här får du recept på en klassiker med lufttorkad skinka, olivtapenade och basilika.

Pizza med bresaola och olivtapenade

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • ½ portion pizzadeg - Se grundrecept
  • dl tomatsås - Se grundrecept
  • 50 g riven mozzarella
  • 2 tomater
  • 6 skiva bresaola – italiensk lufttorkad skinka av nöt
  • 50 g svart olivtapenade
  • 6 basilikablad

Tillagning

  • Dela degen i 4 delar (Se grundrecept)

  • Kavla ut dem till runda, tunna bottnar

  • Fördela tomatsåsen över dem (Se grundrecept)

  • Strö därefter över osten och skär tomaterna i mycket tunna skivor och lägg dem på osten

  • Grädda pizzorna i 230 grader i cirka 12 minuter

  • Ta ut pizzorna ur ugnen och fördela skinka, tapenade och basilika på dem


Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background