Lägg kycklingfiléerna under en bit plast och banka dem platta. Skär en kvarts kula mozzarella i skivor och lägg dem på kycklingen. Lägg en skiva skinka över varje och fäst tre salviablad på varje portion med tandpetarna.
Tvätta och torka potatis och skär dem i kvartar och blanda dem – med de skalade och lätt krossade vitlöksklyftorna, sex salviablad och den ena stjälken rosmarin (grovhackad) – i en matsked olivolja, lite salt och peppar.
Dela tomaterna på längden. Hacka sex salviablad och bladen från den andra rosmarinstjälken jättefint. Blanda det med en msk olivolja.
Lägg potatisarna i en ugnsfast form klädd med bakplåtspapper och ställ dem i ugnen i 200 grader i 30 minuter. Lägg tomaterna i en ugnsfast form och låt dem steka med de sista 10 minuterna.
Ta ut tomaterna 2 minuter innan de är färdiga, droppa på oljan med rosmarin och salvia innan de bakas färdigt.
Stek kycklingen på ”undersidan” i 10 minuter. Lägg dem sedan i en ugnsfast form och låt dem steka färdig i ugnen i 200 grader i 8 minuter.