4 nyttiga pizza-recept

Pizza är en favorit hos både stora och små och nu kan du göra dina helt egna spröda, nyttiga och fantastiskt goda pizzor!

I FORM ger dig recept på 4 sunda och spröda pizzor.

Nu blir det pizza-fest!

Glöm allt om hämtpizzor med fet gummiost och tjock botten och testa istället att göra egna sunda och spröda varianter med goda råvaror som rökt lax, torkad parmaskinka, högkvalitativ ost, fullkorn och svamp. I FORM har recepten som du kan utgå ifrån.En läcker botten av blomkål är ett gott alternativ till din vanliga pizzabotten. Prova gärna vårt enkla recept på blomkålspizza med lax

Ät sallad till din pizza

Det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med grönsaker om du bara äter pizza till middag. Ät alltså gärna något grönt till, till exempel en god och krispig grönkålssallad eller något annat grovt som mättar - exempelvis en rejäl omgång grönsaksstavar. Om du räknar kalorier kan du äta pizza för cirka 500 kcal plus sallad.

LÄS OCKSA: Så lagar du en perfekt nyttig pizza

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background