Slå in laxfiléer i bakplåtspapper med blomkål, sparris och citron. Baka dem i ugnen i 20 minuter, och servera dem direkt i paketet – rustikt och fullt av saft och smak!
Skrubba potatisarna, fördela på två stycken bakplåtspapper, droppa rapsolja över och strö salt och hackade örtkryddor över. Packa in potatisarna och bind ihop ändarna med snöre. Baka dem på ugnsgallret i 20 min på 200 grader.
Lägg de två laxbitarna var-sitt bakplåtspapper.
Bryt av sparrisarna och skär till ändarna. Skär moroten i långa stavar. Skär blomkål i tunna skivor på tvären och skär fyra skivor citron.
Lägg sparris på den ena sidan av laxen, morot på den andra sidan och blomkål och citron på laxen. Droppa olja över och salta lätt.
Vik ihop pappret och bind ihop med snöre. Baka i 15 min på 200 grader.
Öppna paketen och servera med krasse och svartpeppar.