Nyttiga recept Middag Fiskbiffar... Fiskbiffar med tillbehör 40 minuter 474 kcal Äter du tillräckligt med fisk? Med I FORMs recept på fiskbiffar kommer du att älska dina fiskdagar. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 10 juli 2016 Fiskbiffar med sallad och lökkompott Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 1 stor rödlök 2 tsk extra jungfruolja 2 msk vitvinsvinäger/äppelcidervinäger Havssalt, svartpeppar och gyllene rörsocker 300 g färs av rent fiskkött, torsk eller annan mager vit fisk 1 ägg 1 schalottenlök 2 msk extra jungfruolja 1 msk smör 1 radicchiosallad (är radicchio för bitter, så byt ut hälften mot en mer neutral sallad) 2 msk dressing Ett par dillkvistar Citron Dressing 1 msk grov dijonsenap dl vitvins-/äppelcidervinäger 2 dl extra jungfruolja Så lagar du fiskbiffar med tillbehör Skala löken och skär i fina skivor/ringar. Stek dessa mjuka och blanka i olja, späd med vinäger och låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och en nypa socker. Blanda fiskfärsen med ägg och smaka av med finriven lök, salt och peppar. Värm oljan i en nonstickpanna, lägg i smör och låt brusa upp. Ta pannan från värmen och forma fiskbiffar med en sked. Stek dem gyllene på bägge sidorna på medelvärme. Skär bort botten av salladen, dela den, skölj och slunga den ren och torr. Vispa ihop dressingen och smaka av med salt och peppar. Servera salladsbladen med dressing, fiskbullar, dill, lökkompott och citron. LÄS OCKSA: 6 goda recept på fiskbiffar Fisk