Fiskbiffar med tillbehör
Äter du tillräckligt med fisk? Med I FORMs recept på fiskbiffar kommer du att älska dina fiskdagar.
Äter du tillräckligt med fisk? Med I FORMs recept på fiskbiffar kommer du att älska dina fiskdagar.
Skala löken och skär i fina skivor/ringar.
Stek dessa mjuka och blanka i olja, späd med vinäger och låt sjuda i 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar och en nypa socker.
Blanda fiskfärsen med ägg och smaka av med finriven lök, salt och peppar.
Värm oljan i en nonstickpanna, lägg i smör och låt brusa upp.
Ta pannan från värmen och forma fiskbiffar med en sked.
Stek dem gyllene på bägge sidorna på medelvärme.
Skär bort botten av salladen, dela den, skölj och slunga den ren och torr.
Vispa ihop dressingen och smaka av med salt och peppar.
Servera salladsbladen med dressing, fiskbullar, dill, lökkompott och citron.