Nyttiga recept Middag Buljong me... Buljong med kyckling, ärter, bönor och örter 20 minuter 391 kcal Denna läckra soppa med quinoa och kyckling är perfekt på kyligare dagar. Den är fullproppad med grönsaker och örter och tar bara 20 minuter att laga. Av Anne Larsen 22 augusti 2019 Buljong med kyckling, bönor och örter Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 kycklingfiléer Havssalt 25 g quinoa 6 gröna bönor Kallpressad rapsolja 5 dl kalvbuljong eller kycklingbuljong 1 stjälk bladselleri ½ fänkål 6 sockerärter ½ grön chili 1 dl färska ärter eller extra fina frysta 1 liten näve koriander 1 liten näve basilika Så lagar du buljong Koka kycklingfiléerna i lättsaltat vatten i 15 min. Koka quinoa och ställ åt sidan. Koka bönorna i lättsaltat vatten med lite rapsolja i 2 min och skär dem i mindre bitar. Värm buljongen. Skär bladselleri och fänkål i tunna skivor, skär sockerärter i lagom stora bitar och skär chili i mycket tunna ringar. Riv kycklingen i bitar och lägg i soppan. Lägg ärter, selleri och fänkål i soppan, och värm den snabbt. Fördela den kokta quinoan i två djupa tallrikar, häll soppan över och servera med chiliringar, koriander och basilika. SoppaKycklingQuinoa