Nyttiga recept Middag Bovetewrap... Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök 30 minuter 378 kcal Dessa läckra bovetewraps med kryddig tonfisksallad gör middagen värd att vänta på. Få receptet här. Av Signe Moesby Leth 12 april 2018 Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st 1 dl bovetemjöl 1½ dl vatten ½ ägg ½ tsk havssalt Tonfisksallad: 1 burkar tonfisk i vatten 2 msk kvarg 2 salladslökar ½ röd chili Havssalt Svartpeppar, färskmald Så lagar du bovetewrap med kryddig tonfisksallad Vispa ihop ingredienserna till smeten. Häll smet i en varm panna och stek tills wrappen är fast på undersidan. Vänd och stek vidare. Gör fyra stycken. Blanda tonfisken med kvarg, finhackad gräslök och chili samt salt och peppar. Strimla paprika och gurka och fördela dem i wrapsen med spenat, koriander, tonfisksallad, syltad rödlök och lökgroddar. Pressa ev lime över. LökWrapsSpenatPaprikaFisk