Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

30 minuter
378 kcal

Dessa läckra bovetewraps med kryddig tonfisksallad gör middagen värd att vänta på. Få receptet här.

Bovetewrap på tallriken med tonfisksallad, syltad rödlök och sallad

Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 1 dl bovetemjöl
  • 1½ dl vatten
  • ½ ägg
  • ½ tsk havssalt

Tonfisksallad:

  • 1 burkar tonfisk i vatten
  • 2 msk kvarg
  • 2 salladslökar
  • ½ röd chili
  • Havssalt
  • Svartpeppar, färskmald

Så lagar du bovetewrap med kryddig tonfisksallad

  • Vispa ihop ingredienserna till smeten. Häll smet i en varm panna och stek tills wrappen är fast på undersidan. Vänd och stek vidare. Gör fyra stycken.
  • Blanda tonfisken med kvarg, finhackad gräslök och chili samt salt och peppar.
  • Strimla paprika och gurka och fördela dem i wrapsen med spenat, koriander, tonfisksallad, syltad rödlök och lökgroddar. Pressa ev lime över.