Bovetewrap på tallriken med tonfisksallad, syltad rödlök och sallad


© wichmann + bendtsen

Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

Dessa läckra bovetewraps med kryddig tonfisksallad gör middagen värd att vänta på. Få receptet här.

Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

4 st

TIDSÅTGÅNG

Förberedelsetid: 20 minuter

Tillagningstid: 20 minuter

Tid totalt: 40 minuter

INGREDIENSER

2½ dl bovetemjöl

3½ dl vatten

1 ägg

1 tsk havssalt

Tonfisksallad:

2 burkar tonfisk i vatten

4 msk kvarg

4 salladslökar

1 röd chili

Havssalt

Svartpeppar, färskmald

Så lagar du bovetewrap med kryddig tonfisksallad

  • Vispa ihop ingredienserna till smeten. Häll smet i en varm panna och stek tills wrappen är fast på undersidan. Vänd och stek vidare. Gör fyra stycken.
  • Blanda tonfisken med kvarg, finhackad gräslök och chili samt salt och peppar. Låt vila svalt, gärna i 15–20 minuter.
  • Strimla paprika och gurka och fördela dem i wrapsen med spenat, koriander, tonfisksallad, syltad rödlök och lökgroddar. Pressa ev lime över.

Näringsinnehåll per wrap:

Energi: 378 kcal

Protein: 35 g

Fett: 4,3 g

Kolhydrat: 51 g

Kostfiber: 3,6 g

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar