Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

30 minuter
378 kcal

Dessa läckra bovetewraps med kryddig tonfisksallad gör middagen värd att vänta på. Få receptet här.

Bovetewrap på tallriken med tonfisksallad, syltad rödlök och sallad

Bovetewrap med tonfisksallad och syltad rödlök

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 1 dl bovetemjöl
  • 1½ dl vatten
  • ½ ägg
  • ½ tsk havssalt

Tonfisksallad:

  • 1 burkar tonfisk i vatten
  • 2 msk kvarg
  • 2 salladslökar
  • ½ röd chili
  • Havssalt
  • Svartpeppar, färskmald

Så lagar du bovetewrap med kryddig tonfisksallad

  • Vispa ihop ingredienserna till smeten. Häll smet i en varm panna och stek tills wrappen är fast på undersidan. Vänd och stek vidare. Gör fyra stycken.
  • Blanda tonfisken med kvarg, finhackad gräslök och chili samt salt och peppar.
  • Strimla paprika och gurka och fördela dem i wrapsen med spenat, koriander, tonfisksallad, syltad rödlök och lökgroddar. Pressa ev lime över.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background