Sandwich med tonfisk och majs

Lätt att anpassa efter dina personliga behov av proteiner och kolhydrater.

14 juli 2016 av I FORM

1 person

100 g tonfisk i vatten
2 msk naturell yoghurt
35 g majskorn
30 g grön eller röd paprika
2 msk dill eller gräslök
Salt
Peppar
2 salladsblad
70 g grovt rågbröd


Tillbehör:

1 frukt (äpple, päron, apelsin)


Tillagning

Låt vattnet rinna av tonfisken och rör sedan ihop den med yoghurt, majs, hackad paprika, hackad dill eller gräslök och smaka av med salt och peppar. Lägg salladsblad på rågbrödet och lägg ihop det som en sandwich med tonfisksalladen som fyllning. Ät en frukt till.

  • Du tränar inte alls:

    Vill du hålla nere vikten är det en god idé att minska mängden bröd och tonfisk. På så sätt anpassar du mängden proteiner och kolhydrater efter dina behov.


  • Du tränar hårt och mycket:

    Din träning kräver att du är uppmärksam på ditt behov av fler kolhydrater. Komplettera därför med ett par extra frukter för att fylla på dina depåer igen.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar