Club sandwich

Fyll på energi med klassiker i smalversion med avokado- och broccolikräm.

14 februari 2011 av I FORM

Ingredienser till 1 person

100 g kokt kyckling
30 g broccoli
40 g avokado
Salt
Peppar
7 g parmaskinka
60 g grovt dinkelbröd (eller till hälften rågbröd, till hälften dinkelbröd)
50 g tomat
25 g gurka
15 g rucola


Tillagning

Koka kycklingen mjuk och skär den i skivor. Koka broccolin mycket mjuk, gärna både stjälk och topp och purea den. Skala avokadon och skär den i tunna skivor. En av skivorna mosas med broccolin, som smakas av med salt och peppar. Rosta skinkan i ugnen i 5 minuter på 200 grader. Rosta brödet. Bred broccolikrämen på ena sidan på brödskivorna. Lägg sedan på skivor av tomat, gurka och avokado och sedan kycklingskivor. Toppa med rucola och parmaskinka och lägg slutligen en brödskiva överst på sandwichen. Den sista brödskivan kan också ätas vid sidan av.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar